Om oss

"Om man redan som litet barn stått i skuggan av ett augustipäronträd och sett tusentals päron mogna och falla till marken, upplevt känslan och doften av en äppelkällare eller potatiskällare, känt smaken av morötter som vuxit i en sandjord smaksatt av det salta havet, då inser man också möjligheterna i att utveckla detta som en affärsidé. Detta brinnande engagemang för matupplevelser och odling har gjort att vi påbörjat skapandet av en upplevelse som vi hittills åkt långväga för att få vara med om, men som nu finns här. Att ta fram unika, högkvalitativa produkter som samtidigt förmedlar dessa känslor, är basen i det vi gör."

/ Mikael Jidenholm, grundare av Ugglarps Grönt AB

Ugglarps Grönt AB är producent med mottot att leverera kvalitet, kunskap och unika varor med spårbarhet från fält och odlare till butik, restaurang och konsument. Vi är det lilla företaget med de stora visionerna. Vi har många idéer, vill mycket och brinner för det vi gör.

Vi arbetar aktivt med produktutveckling, framtagning av nya produkter, samt uppsöker och ger inspiration till nya primärproducenter och delar gärna med oss av den kunskap vi har och får genom att leda utvecklingen inom detta område. Vi medverkar även som inspiratörer vid olika evenemang.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.